Uitbijter is een term uit de statistiek

Uitbijter: uitschieter, iets dat sterk van het normale of gemiddelde afwijkt, resultaat van een meting die zonder aanwijsbare oorzaak sterk van de overige in de reeks afwijkt.

Maar een uitbijter is ook: iemand die opvalt door anders te doen of niet mee te doen.
Hoe wilt u zich onderscheiden als u hetzelfde doet als uw concurrenten? Uitbijter helpt u om meer dan gemiddeld te presteren. Niet hetzelfde doen als een ander, maar wel op basis van kennis en onderzoek.

Ervaring

cover_541John Faasse is al 30 jaar werkzaam in het media-onderzoek. Hij heeft zitting gehad in vele technische commissies, onder meer voor print, buitenreclame en televisie. Hij spreekt geregeld op nationale en internationale congressen. Mede-auteur van: Van massa naar mens, Bereiksonderzoek in een veranderende mediawereld. Eén van de redacteuren van het standaardwerk Media & Reclame. Blogger op Adformatie.nl. Op zijn eigen weblog Faassevision schrijft hij over mediaonderzoek, fietsen en meer. Research Director voor Outreach, de vereniging van buitenreclame-exploitanten, verantwoordelijk voor het Buitenreclame Onderzoek. Hoofd onderzoek van Vostradamus. Lid van de Raad van Advies van SWOCC.

Betrekkingen