Uitbijter is een term uit de statistiek

Uitbijter: uitschieter, iets dat sterk van het normale of gemiddelde afwijkt, resultaat van een meting die zonder aanwijsbare oorzaak sterk van de overige in de reeks afwijkt.

Maar een uitbijter is ook: iemand die opvalt door anders te doen of niet mee te doen.
Hoe wilt u zich onderscheiden als u hetzelfde doet als uw concurrenten? Uitbijter helpt u om meer dan gemiddeld te presteren. Niet hetzelfde doen als een ander, maar wel op basis van kennis en onderzoek.

Ervaring

cover_541John Faasse is al 30 jaar werkzaam in het media-onderzoek. Hij heeft zitting gehad in vele technische commissies, onder meer voor print, buitenreclame en televisie. Hij spreekt geregeld op nationale en internationale congressen. Mede-auteur van: Van massa naar mens, Bereiksonderzoek in een veranderende mediawereld. Eén van de redacteuren van het standaardwerk Media & Reclame. Op zijn eigen weblog Faassevision schrijft hij over mediaonderzoek, fietsen en meer. Lid van de Raad van Advies van SWOCC. Beschikbaar voor interim klussen. Second opinion over onderzoek en mediastrategie. Meer rendement uit bestaande data en onderzoek. Optimalisatie mediabestedingen. Coaching en training op gebied van media en onderzoek.

Betrekkingen