Marjan Sprenkels is de enige vrouwelijke deelnemer aan deze voorbereidingsweek op de Maratona van 2007. Petje af voor Marjan. Marjan is nog nooit afgestapt tijdens het opfietsen van een berg. Zegt ze. Maar halverwege de beklimming van de Fedaia, eerder deze week (zie Hoogteprofiel), heeft Marjan wel een pauze ingelast. De bewust gekozen pauze tijdens een beklimming is volgens Marjan geen ‘afstappen’. Ja, hè, hè, Marjan, dan zijn wij ook nog nooit afgestapt. Buiten adem van ellende van je fiets afvallen is daarentegen volgens Marjan wél afstappen. En hoe zit het eigenlijk als ze op de Keutenberg of op La Redoute vlak voor je massaal omvallen zodat ook jij je voeten aan de grond moet zetten? Is dat afstappen? Graag zie ik uw reactie op deze prangende vragen tegemoet. Wat is volgens ú afstappen?